Nordiska Tunnan gör succé på Rättviks Marknad

Det var en händelserik helg för oss på Nordiska Tunnan när vi deltog i den årliga Rättviksmarknaden. Med perfekt väder, soligt och behagligt, hade vi möjligheten att möta tusentals besökare och dela med oss av vår passion för vedeldade badtunnor. Vårt deltagande blev en stor framgång och vi är överväldigade av den positiva feedback vi fick från de många besökarna.

 

En upplevelse utöver det vanliga

Under mässan hade vi förmånen att presentera vår genomtänkta modell av vedeldad badtunna. Det var verkligen kul att få prata direkt med både nya och befintliga kunder. Dialogerna på mässan var fyllda med intressanta frågor och värdefulla synpunkter som visar på ett genuint intresse för våra produkter.

 

Innovativa lösningar uppskattas

En av de mest uppskattade egenskaperna hos vår badtunna är dess året-runt-användning. Tack vare vår unika paketering med el värmare kan användarna njuta av varma bad även under kyliga vinterkvällar utan att oroa sig för att vattnet ska frysa. Dessutom innehåller vår badtunna ett reningsverk som gör det möjligt att behålla samma vatten i upp till 7-8 veckor, vilket minimerar underhåll och vattenanvändning. Denna genomtänkta design mottogs med stor entusiasm och bidrog till många positiva samtal vid vårt monter.

 

Prisvärd kvalitet som överraskar

En annan vanlig fråga från mässans besökare var priset på vår badtunna. Många blev positivt överraskade när de hörde att vår komplett paketerade lösning med badtunna, tillbehör och fri frakt direkt hem kostar endast 59 990 SEK. Denna kostnadseffektivitet är något vi är stolta över att kunna erbjuda utan att kompromissa med kvaliteten.

 

Ett stort tack till alla besökare

Vi på Nordiska Tunnan vill rikta ett stort tack till alla som besökte vår monter på Rättviksmarknaden. Era positiva reaktioner och intressanta dialoger gör att vi fortsätter att utveckla vår badtunna med kunden i fokus. Vi ser fram emot att återigen möta er alla på nästa års marknad.

Vi hoppas att alla besökare fick en lika minnesvärd upplevelse som vi hade, och vi ser med spänning fram emot nästa tillfälle att träffas. Tills dess, håll er varma och välj hållbara lösningar med hög kvalitet från Nordiska Tunnan för ert vardagslyx!

Tillbaka

Vill du veta mer om vår Badtunna?
Kontakta oss gärna så hjälper vi dig!

Vi finns tillgängliga på telefon veckans all dagar 09:00 - 19:00.
08-502 356 43 alternativt skriv till oss i chatten.