Förhöj din badupplevelse med Nordiska Tunnan

Nordiska Tunnan erbjuder ett komplett badtunna med alla tillbehör inkluderade för en oöverträffad badupplevelse. Vårt utförande är noga utformat för att ge dig maximal komfort och njutning utan kompromisser på utrustningens kvalitet. Med Nordiska Tunnan behöver du inte krångla med olika tillbehör - vi erbjuder en fullständig lösning för enkel och bekväm badning. Njut av avkopplingen utan bekymmer med Nordiska Tunnan.

Nordiska Tunnan
Alternativa Badtunnor
Snabbverkande integrerad vedkamin
Inkluderat
Kostar extra
Isolerat lock
Inkluderat
Kostar extra
Undervattensbelysning
Inkluderat
Kostar extra
Bubbelmassagesystem
Inkluderat
Kostar extra
Vattenfiltreringssystem
Inkluderat
Kostar extra
Frostvakt
Inkluderat
Kostar extra
Trappa
Inkluderat
Kostar extra
Avställningsbord
Inkluderat
Kostar extra
Rökrörsskydd
Inkluderat
Kostar extra
Regnhatt
Inkluderat
Kostar extra

Utrustning

Trappa Thermowood®

Upplev elegansen med vår exklusiva badtunnetrappa. Tillverkad i Thermowood® för högkvalitativ konstruktion. Den rundade designen harmoniserar med badets kurvor och erbjuder säker passage. Passar perfekt längs med badet för enkel åtkomst. Idealisk för både barn och äldre.

Avställningsbord Thermowood®

Upplev elegansen med vårt avställningsborg, perfekt formad längs med badets rundning och placerat på badkanten för praktiskt avställningsutrymme för drycker, snacks och annat inom räckhåll. Tillverkat i Thermowood®, samma material som träpanelen, ger det en säker och smidig tillgänglighet för användare i alla åldrar.

LED-Belysning & Massagesystem

Förhöj din badupplevelse och skapa en speciell atmosfär under stjärnklara kvällar med vårt bubbelsystem och undervattensbelysning. Njut av avkoppling och harmoni med skiftande ljuseffekter och skonsamma bubblor som omger dig, vilket ger en unik och minnesvärd stund varje gång du använder din badtunna.

Integrerad Vedkamin

Nordiska Tunnans kaminer är konstruerade med noggrant utvalda material för att säkerställa långvarig prestanda och hållbarhet. Vi använder AISI 316 rostfritt stål, som är berikat med molybden och är känd för sin överlägsna motståndskraft mot korrosion jämfört med AISI 304. Detta gör våra vedeldade badtunnor idealiska för användning i både klorerat vatten och naturliga koncerntationer av salt, vilket garanterar en pålitlig och hållbar badupplevelse under många år framöver.

Regnhatt

Regnhatt som skyddar mot regn, snö och löv som kan tränga ner i rökröret.

Rökrörsskydd

För att säkerställa trygghet och säkerhet i och runt din badtunna, erbjuder Nordiska Tunnan detta eleganta rökrörsskydd. Tillverkat av rostfritt stål, ger det extra skydd och är speciellt utformat med tanke på familjer med barn

Termolock med Hög isolering

Nordiska Tunnans Termolock är designat för att skydda din vedeldade badtunna mot smuts och nederbörd samtidigt som det minskar uppvärmningstiden och behåller värmen efter uppvärmning.

Reningssystem

Nordiska Tunnans reningssystem är komplett med alla nödvändiga komponenter för att möjliggöra återanvändning av samma badvatten under en längre tid, förutsatt att det kompletteras med ett antibakteriellt- och ett algskyddsmedel. Med detta system kan du njuta av renare och fräschare badvatten och förlänga tiden mellan vattenbyten, vilket ger dig en bekväm och kostnadseffektiv badupplevelse.

Frostvakt

När temperaturen sjunker under noll grader, ser frostvakten till att hålla reningscykeln fri från is, vilket säkerställer att reningssystemet fungerar smidigt även i kalla förhållanden. Dessutom kan frostvakten användas för att förvärma badvattnet innan vedeldningen startar, vilket minskar uppvärmningstiden med ved och ökar effektiviteten. Detta gör den till ett oumbärligt verktyg för vinterbruk av reningssystemet, vilket ger dig en pålitlig och bekväm badupplevelse även under kalla förhållanden.