Hemma hos Familjen Thern

Avkoppling mitt i vardagens stress

Hos familjen Thern i sitt nybyggda hus på Lidingö är vardagen full av aktiviteter och åtaganden. Patricia Thern, entreprenören bakom det inspirerande Instagramkontot @tinytherns, balanserar sitt liv som distriktsläkare, fyrabarnsmamma, fotograf och hästälskare med en imponerande skicklighet. Med så många järn i elden kan det vara svårt att hitta tid för avkoppling, men tack vare Nordiska Tunnan har Patricia och hennes familj hittat en perfekt lösning.

Det ger oss en möjlighet att verkligen koppla av tillsammans, utan distraktioner.

 

För Patricia har Nordiska Tunnan blivit en ovärderlig del av familjens liv. "Att kunna samla hela familjen i badtunnan och umgås är en fantastisk sak," säger Patricia med ett leende. "Det ger oss en möjlighet att verkligen koppla av tillsammans, utan distraktioner."

Effektiv uppvärmning för spontana kvällsdopp

Förutom den gemensamma kvalitetstiden uppskattar Patricia också hur snabbt och enkelt det är att värma upp badtunnan. "Det går otroligt fort att värma upp badtunnan, vilket är perfekt för oss med en hektisk vardag," förklarar hon. "Vi kan bestämma oss spontant för ett kvällsdopp och ändå ha det varmt och skönt på nolltid."

En samlingsplats året runt

Badtunnan har blivit en central plats för familjens samvaro, där de kan njuta av stjärnklara kvällar och skratta tillsammans, oavsett årstid. För Patricia och hennes familj har Nordiska Tunnan inte bara blivit ett sätt att koppla av, utan också en aktivitet som stärker familjebanden och skapar minnen för livet.

Patricias liv är ett bevis på att man kan balansera många roller och ändå hitta tid för det som verkligen betyder något. Med Nordiska Tunnan har hon och hennes familj hittat en oas av lugn mitt i den hektiska vardagen – en plats där de kan njuta av livets enkla glädjeämnen tillsammans.

Tillbaka

Vill du veta mer om vår Badtunna?
Kontakta oss gärna så hjälper vi dig!

Vi finns tillgängliga på telefon veckans all dagar 09:00 - 19:00.
08-502 356 43 alternativt skriv till oss i chatten.