Fri frakt i Sverige

Vi erbjuder fri frakt inom Sverige. Du kan dessutom betala först när du har mottagit varan, vilket gör köpupplevelsen både trygg och enkel.

Hemleverans

Din vedeldade badtunna levereras av vår pålitliga partner, DHL. Badtunnan placeras på en standard EUR-pall och transporteras med en lastbil som har bakgavellyft för att enkelt kunna lasta av den. Avlastningen sker vid din tomtgräns eller så nära som möjligt. Eftersom DHL inte kan hjälpa till med att flytta badtunnan till dess slutgiltiga plats, är det viktigt att planera hur du ska transportera den vidare. En grupp på 4–5 personer kan bära badtunnan i sitt horisontella läge.

Leveranstid

Efter bekräftat beställning kan du räkna med en leveranstid mellan 7-10 arbetsdagar. Vår transportpartner kontaktar dig några dagar innan leverans för att bestämma en lämplig leveransdag.

Vikt och dimensioner

För att underlätta mottagandet och placeringen av din badtunna, kan du ladda ner exakta dimensioner och vikt för Nordiska Tunnan. Detta hjälper dig att förbereda dig på bästa sätt inför leveransen.

Ladda ner Dimensioner för Nordiska Tunnan

Nordiska Tunnan Dimensioner