Om Nordiska Tunnan

Nordiska Tunnan är en lyxig och avkopplande badtunna med en nordisk touch. En enkel, elegant och högkvalitativ produkt som ger dig den ultimata avkopplingen. Nordiska Tunnan ger dig en noggrant genomtänkt och utformad badtunna för användning året runt.

Vår Berättelse

På Nordiska Tunnan tror vi på att kombinera traditionellt hantverk med modern design.

Vår resa började med en vision om att erbjuda kunderna en genuin nordisk badupplevelse - en plats där de kan koppla av och återansluta till naturen.

Med fokus på kvalitet, hållbarhet och användarvänlighet har vi skapat vår första modell av badtunna, som inte bara är vacker att se på utan också en fröjd att använda.

Vår Filosofi

Vår filosofi är enkel: att erbjuda högkvalitativa badtunnor som inte bara är en investering i ditt välbefinnande utan också en investering i en livsstil.

Vi strävar efter att skapa produkter som håller för generationer och som hjälper dig att skapa minnen och stunder av ren njutning med familj och vänner.

Varför Välja Nordiska Tunnan?

  • Kvalitet: Vår badtunna tillverkas med noggrant utvalda material och expertis för att säkerställa enastående prestanda och hållbarhet.

  • Design: Vi kombinerar nordisk minimalism med funktionalitet för att skapa en elegant och stilren badtunna som passar perfekt in i din utomhusmiljö.

  • Service: Vi strävar efter att erbjuda en förstklassig kundupplevelse från början till slut. Vårt team finns här för att svara på dina frågor och guida dig genom processen med att välja och sköta om din badtunna.

Kontakta Oss

Är du redo att investera i din egna badtunna? Kontakta oss idag för att få mer information. Vi finns tillgängliga 09-19:00 på telefon eller via chatten.